Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hai teman-teman... saya di sini akan memberikan satu wacana yang mungkin bisa memberikan inspirasi bagi teman-teman semuanya... Yaitu resep kue dari kulit pisang... resep ini mudah siapa saja dapat mencobanya dan pasti berhasil 100%....
Kulit pisang sayang sekali kalau di buang, mendingan di buat makanan kecil. Caranya sebagai berikut....
Siapkan bahan-bahannya, yaitu : kulit pisang jenis apa saja (di anjurkan yang sudah matang dan berwarna kuning untuk menambah cita rasa), air kapur, jeruk nipis, tepung terigu 150 gram, tepung sagu 50 gram, telur puyuh mentah 2 butir, vanili gula pasir dan garam secukupnya.....
Cara membuat.. : Kulit pisang direndam dulu dalam air kapur selama 24 jam, setelah itu tiriskan sambil di angin-anginkan, tetesi air jeruk nipis alasannya untuk menambah aroma wangi, campurkan tepung terigu, tepung sagu, gula, garam, dan telur puyuh. Kocok sampai merasa semua.
Celupkan kulit pisang satu-persatu ke dalam adonan, kemudian gorenglah hingga matang...
Penyajian : Jika sudah matang silahkan dibuang saja karena pasti tidak enak kalau dimakan... Monyet saja tidak suka kulit pisang.. masak kamu mau embaat juga ???? lagian ngapain kulit pisang dimasak ? Kurang kerjaan....



Kiwil seorang supir yang punya boss Bule Amrik sedang menyupiri tuannya. Tanpa sengaja Kiwil menabrak kendaraan di depannya yang berhenti mendadak. Dengan modal bahasa inggris yang menurutnya sudah lumayan, Kiwil pun minta maaf pada boss nya, "sorry sir. the question ready i brake-brake, do not eat sir., after i check, the wheel no flower again." (Maaf pak, Soalnya saya sudah rem-rem enggak makan. Setelah saya cek, rodanya sudah gak ada kembangannya lagi.").

Si bule turun dari mobil dengan maksud mau ngelabrak mobil di depannya yang berhenti mendadak. Tapi Kiwil yang mengenali mobil di depannya langsung bilang lagi ke boss nya, "Don't follow me sir! the bring car that if not wrong is children fruit manager moneys. He stupid Does'nt play! let him know taste..!" ("Enggak usah ikut campur Pak. yang bawa mobil itu kalau gak salah anak buah manajer keuangan. Dia memang goblok bukan main.") Si Bule sangat bingung dengan apa yang Kiwil katakan..

Besok Kiwil gak masuk kerja. Lusanya waktu dia masuk kerja Si boss ule nanya, "Why you're not coming yesterday ?" Dengan santai dan percaya diri Kiwil berkata, "I'am Sorry boss.. My body is not delicious. My body taste like enter the wind." ("Maaf boss.. badan saya gak enak. badan saya rasanya seperti masuk angin,") Bule ngomong "I really don't know what's your point..!" 

Kiwil nyaut "Yes.. How Yes ...? I am alone migran sir will how the speak. But yes already Sir... People java is not speak England... jawab Kiwil serius.. (Ya.. bagaimana ya..? saya sendiri puyeng pak bagaimana ngomongnya. tapi yaa sudahlah... memang orang jawa gak pinter ngomong Inggris...) 
Bule benar-benar semakin bingung...?????

Just Kidding..


Di sebuah bar ada seorang lelaki paruh baya sedang asyik minum ditemani dengan bartender, kemudian bartender pun bertanya kepada lelaki ini....
Bartender : "Mas.. Kerja apa mas ??"
Lelaki : "saya seorang logic thinker pak"
Bartender : "Waah  kerja macam apaan tuh mas ?"
Lelaki : "payah juga sih kalau dijelasin.. soalnya ini bukan pekerjaan yang biasa.."
Bartender : " hmmm contohnya gimana mas ? "
Lelaki "Gini... kamu punya aquarium gak dirumahmu ??"
Bartender : "ya mas saya punya aquarium lumayan besar  di rumah.."
Lelaki : "nah cocok.. kalau kamu punya aquarium dirumah, logikanya kamu punya ikan toh ??"
Bartender : "ya iyalah mas.. tentu"
Lelaki : "kalau kamu punya ikan berarti kamu sayang hewan, kalau kamu sama hewan saja sayang apalagi sama sama anak-anak kamu kan ??"
Bartender : "Pasti donk mas"
Lelaki : "kalau ada anak, berarti pasti kamu punya istri.."
Bartender : "ya.. ya.. dan istri saya cantik bangeet lagi mas"
Lelaki: "nah kalau punya istri dan anak berarti kamu tidak IMPOTEN ..
itu contohnya Logic Thinker"
kemudian lelaki itu tersenyum kepada bartender, membayar minumannya dan pergi.... teman si bartender yang melihat dari jauh obrolan itu datang dan bertanya ke bartender.....
Teman Bartender : "lu ngobrol apaan sih?? serius amat??" 
Bartender : "ooh soal Logic Thinker... itu bukan pekerjaan biasa.
Teman Bartender : Contohnya gimana??
Bartender (dengan gaya sok tau banget) : "gini contohnya... Kamu punya aquarium gak dirumah...???
teman bartender : Enggak punya....."
Bartender : "Naaah.. cocok.. betarti kamu IMPOTEN
???????


Ada tiga wanita naik pesawat terbang, mereka dari negara bagian yang berbeda-beda satu dari amerika yang satu dari eropa dan yang satu lagi dari afrika.... mereka saling berbicara satu sama lainnya.. tiba-tiba pesawat oleng dan seakan mau jatuh... 
Tiba- tiba sang cwanita dari amerika membuka tas dan mengambil bedak dan berdandan cantik sekali... wanita eropa bingung dan bertanya "mengapa kau berdandan"??
dengan santainya wanita dari amerika menjawab : "biasanya kalau pesawat itu jatuh yang paling pertama ditolong tu yang paliing cantik" wanita eropa disebelahnya kemudian berfikir dan segera mengangkat roknya hingga tinggi...
Kemudian Wanita amerika bertanya : "lho.. kenapa kau mengangkat rokmu sampai tinggi sekali ??"
wanita Eropa kemudian menjawab : "Hmmm. biasanya kalau pesawat itu jatuh yang paling petama ditolong itu yang pahanya paling putih..
Wanita afrika yang dari tadi dia saja gak mau kalah... wanita afrika langsung berdiri dan memebuka baju  dan celananya hingga telanjang bulat... Serentak Wanita dari amerika dan eropa bertanya : "Kenapa kamu malah telanjang bulat" wanita Afrika menjawab : "kalian tidak tau ya... Kalau Pesawat Jatuh itu yang paling dicari adalah KOTAK HITAM"....

artikel ini hanya untuk hiburan semata...



Malam itu ada sepasang kekasih sedang bercumbu mesra di atas ranjagnnya....
mereka saling menciumi leher masing-masing dengan penuh hasrat dan nafsu yang menggelora
salah satu dari mereka berkata.
( A ) " akankah kau meningglakanku ??  kemudian yang satunya lagi menjawab 
( B) " aku tak akan meninggalkanmu kekasihku " akhirnya mereka tidur karena kelelahan yang sangat,
pada pagi hari mereka bangun dan salah satu dari mereka bekata 
( A ) " sayang aku harus kembali " kemudian yang satu lagi berkata,
( B ) " jangan.. aku masih ingin tidur denganmu " yang satu menjawab lagi 
( A ) " aku juga sangat ingin tidur denganmu tetapi tidak bisa, aku harus kembali "

kemudian mereka saling membetulkan dasi di kemeja mereka masing masing.. mengambil tas lalu mereka pulang ke rumah istri mereka masing-masing.....



Sebuah kabar baik bagi Dirjen.. karena proyek yang bernilai multi miliar dolar telah selesai berakhir dengan sukses dan baik, kemudian tak lama setelah itu ada seorang Bule ( orang luar negeri ), wakil dari Perusahaan yang menjadi partner sang dirjen dan datang kepada dirjen bule ini sudah 7 tahun ada di jakarta jadi bisa berbahasa indonesia kemudian berbicara dengan bapak dirjen..
Bule : Selamat siang pak dirjen.. saya wakil dari perusahaan partner bapak dirjen bermaksud untuk memberikan hadiah kepada bapak sebuah Mobil Mercy S 320 pak sudah saya parkir di bawah pak.
Dirjen : Apa apaaan ini? anda mau menyuap saya ya ?? tender sudah selesai pak.. jangan gitu pak bahaya loe...
haree genee masih ngasi hadiah??
Bule : Jiaaah jangan gitu pak.. tolong diterima, jika bapak tolak hadiah ini saya akan dianggap gagal sebagai wakil dari perusahaan partner bapak..
Dirjen : AAah jangan gitu donk saya gak sudi gitu..!!!
Bule ( mikir ) : Hmmmm.. gini aja Pak gimana kalau bapak dirjen beli saja mobil itu pak??
Dirjen : Aaah gila.. mana saya punya duit segitu banyak buat beli mobil semahal itu... ?
Bule : Saya ada solusi pak bapak dirjen beli saja mobil itu cukup dengan Rp. 10.000 aja pak..
Dirjen : Haah.. bener ya..??? Ok dah saya mau.. jadi ini bukan suap-menyuap.. pakek kuitansi ya...
Bule : tentu pak..
sembari bule menyiapkan kuitansinya... Bapak dirjen membuka dompet dan mengeluarkan uang Rp. 50.000
mereka pun akhirnya bersalaman dengan senyum yang menyeringai..
Bule: ( mengeluarkan dompet ) Maaf pak ini kembaliannya Rp. 40.000
Dirjen : Haah gak usah pakek kembalian Segala.. tolong kirim lagi 4 Mobil ke rumah saya ya,....
Bule : Toeenk.. ????!!!

 


Saling Berbagi: SCMPrints, From Zero to Hero


Hy My Friends...

Not been bored to invite friends the Bali Island, the beautiful island with a fascinating panorama for visitors who see it, and now i want to re-invite all of my friends to visit this island again for your vacation, with our family, our friends, with our boy or girl friends, or just our self who is very tired cause of our job every day.
very much the information that i share in this blog about Our Bali island, the island that very famous amoung the tourist, famous for its natural beauy and the beautiful panoramas, that attract many tourist to visit this island, and now in this article i will re-invite you, for the place are no less beautiful than sanur beach dan dreamland beach.
Ya.... wo does know the Kuta Beach ? the Beach that so many of visitos because of the beauty of the landscape and the and scenery is very beautiful sunset in the aftenoon everyday.. The sunset is sunnting and has always be attraction for tourist who came in this island for their vacations. and of course it will be more beautiful when we are see it directly.
Not just the sunset are the main attraction for tourist to visit this beach and the beautiful of the and the beautiful scenery as well, but there's one more things that makes many tourist love to visit this Beach again, the waves of the beach is excellent for the surfers, who want to surf above the waves of the Kuta Beach, many tourist are very happy to surfing there, because the waves is quite large and very suitable for the surfer to surf above it. 
Still much more fun can be found if you visit this Beach except that i have explained for you above.. just feel by your self to visit this Beach in Bali Island... if you Visit this island You must feel the to visit Kuta Beachat
Kuta;Kuta Utara;Badung. Here you will feel happy and enjoy your vacation




 










Dreamland Beach is a one of many beach in Bali Island and this beach is very beautiful my friends and the beach is very popular among tourists, did you know why many tourists visit this beach when they go to this island? because dreamland beach has a very impressive panoramic and views. 

When you visit dreamland you will be pampered with all of beautiful panoramic and views and it will make you feel comfortable and happy to visit it, we can see a very beautiful sea view from the top of the cliff, that is very beautiful views my friends, we can see the extent of the sea and the waves rolling with the wind from the top of the cliff 

The beautiful panoramas will makes us very comfortable because of it. If we want to eat something there don't worry there is a very good restaurant in dreamland beach, and in this restaurant have a very beautiful views too because the position of this restaurant is in the top of cliff and dealing directly with the dreamland beach.

Comfort and beauty of dreamland beach always invite visitors to stay in this beach until the times is spent to much. If we spend our the time from the morning until the night and we feel very lazy to go home, don't worry..here there is a very good hotel for us to stay overnight in this beach.. of course we can see a beautiful views of the dreamland from this hotel....

don't forget to visit this Beach, If you go to this island try to come to the Dreamland Beach with a beautiful Beach an panoramas  



probably most of the people who have come to the island of Bali has to know what it sanur beach...
here is one of many beautiful beach in this island, if you ask to the people who has come in this beach they will says " sanur beach is beautiful there we can see variety of beautiful scenery there was a very beautiful panoramas here ".
Thats right my friends here is one of the place for who want to see a beautiful scenery and take a swim in the sea, and we can see a very beautiful natural penomenon, the sun rises we know that is a very beautiful natural penomenon and here we can see it directly. Here is perfect place for us who want to enjoy our vacation.
if we want to find a pleces to stay over night in sanur beach don't worry there is a many good hotel here, you only need to select that you think the best of theother. try to think... if we stay overnight in this hotel we can see the beautiful panorama of the sanur beach in the night... its very beautiful my friends.
if we feel theprice is very expensive hotels for us, don't worry here there is a decent hotel with a cheap price.
Don't forget my Friends.... if you visit this island.. try to visit Sanur Beach... one of the beautiful beach in Bali.


We know bali is one of the resort are very crowded by the tourist   and Many people say " i want to vacation in a place that is very fascinating and makes me want to visit it again, but.. of course with a low price " are very many great places in Bali with reasonable price, but it is not only option we are on our vacation right ?
We need to know price in Bali sight do not lie.. if we look at the facilities we get when we are to enjoy the facilities with a low price is very good, but if we want to think more, if we want to pay more expensive for our vacation in this island will be much better than the facility with a very low price.

In Bali is very much hotels with the very expensive price... of course just like i say.. we will get very much better facilities and very good sight from hotel. the price for our vacation in this island do not lie my friends. It will be more exciting and even we can't forget this holidays in this island. Now i will ask to you my friends.. will you spend your money in your city or your country witch yourself are bored with situations in you country or your city.
Here is the place for you to spend your money..... 
just visit this island and you will feel very satisfied....







Beloved Friends...

Did you ever think you are so bored with the state of your city ? and even eager to enjoy where you're out of town or oversea, and there we will find unusual things in our daily lives.. we will find the beauty of nature we can bathe in the beautiful coastal or dinner at a very fancy restaurant or other fun things

Very much a place or city that promises even countries that one of them is a dewata island or bali island, here you will find comfort and that you do not get in the country or your city. Here you can enjoy your vacation                                                                                     at an affordable  price but with good facilities.

And here we will find many tourist attractions of course with beautiful panoramas to be seen with our eyes, it is most suited to the conditions we are very tired of working and need to short break, if we think to find a hotel for our overnight stay, don't worry my friends... on this island we will find a great variety of hotel We just need to choose witch hotel we like for our overnight stay.

If we want to get a good  hotel with a low price but with a good service facilities here the place here we can choose where we will stay in this island of course with a low price but we can get a good service facilities and finaly we can enjoy our vacation in this island without sense of regret and disappointment, we just feeling happy and happy.

don't forget to visit our beautiful island in this country. 





Hy my Friends...
Let's start today with the spirit in our live... did you know my friends what is spirit ??? of course we all already know that... the spirit is a Passion to do things with feelings of pleasure and without the slightest reluctance...

did you know.. the spirit is very useful in our life.. spirit will give us the feeling that will make us feel good to do everything in our daily activities, it's will make our job better than before.. do you ever feel discomfort to do your job?? everyone has felt it.. of course including me... it is one of result if we don't have a spirit in our live..
and this is important fo us my friends.. 
did you know... that the sun may be on factor increasing the spirit in our live my friends.. if we bask in the sun in the morning for 15 minutes... we will get these 4 things
  • We can change our cholesterol in our body into Vitamin D
  • our respiratory tract will get better and smoothly 
  • Our immune will increase 
  • Bacteria in our body will die
if you want more detail.. than please click here 

it's just a little will we be if we bask in the sun for 15 minutes my friends.. of course if we have to get it all we will feel the spirit in our life... don' make your life more difficulty... make you life easier to live.. don't forget my friends.. always think positively and spirit...


Hy my friends..
pada kali ini saya cuma ingin memberi sedikit kemudahan ni... 
kita tau kan pada era ini tahun 2012 atau bahkan sebelum ini sudah sangat ramai oeminat handphone Android iya gak??

nah pada kesempatan ini saya cuma ingin share ni jika HP Android anda masih kosong dari aplikasi yang bisa anda dapatkan untuk Android anda Disini tempatnya... disini banyak banget aplikasi yang bisa anda milki temen-temen...

                                                      selamat mencoba ya...


teman-teman saya cuma ingin mengajak teman-teman untuk sama-sama menambah ilmu dalam bidang internet nih.. karena yang pastinya kita tau, internet pada zaman ini sudah sangat maju dan kita mungkin sudah jauh tertingal dibelakangnya...
saya ingin mengajak teman-teman untuk menyusul sedikit demi sedikit ketertinggalan kita dalam bidang ini walaupun tidak serta merta kita wuush.. langsung bisa.. semua utuh proses dan waktu yang panjang teman-teman karena ilmu itu tak ada habisnya apalagi dalam dunia maya... semkin kita masuk ke dalam dunia maya akan semakin bercabang pula ilmu atau PR yang akan kita dapat nantinya
pada dasarnya menurut yang saya tau jjika internet kita pelajari dengan cara menelan materi saja pasti akan susah dan mungkin hanya sekitar 30-40% saja yang akan masuk kedalam otak kita... yang paling bagus menurut saya adalah.. kita belajar dengan sekaligus menggunakan metode praktik... nah ini akansangat mempermudah kita untuk mengenal apa sih itu internet... 
kita hanya dduk didepan sebuah komputer. kemudian langsung mempraktikkan semua yang telah kita tau.. maka otak kita akan semakin cepat memproses dan semakin mudah untuk mengingat apa-apa yang kita pelajari... tapi jangan lupa sebaikmya kita harus mempunyai buku panduan yang baik untuk itu semua. dan jika bisa kita juga mempunyai guru yang baik pula..karena tidak jarang guru hanya memberika separuh ilmu yang mereka miliki kepada kita

naah.. salah satu cara untuk memahami apa itu internet kita bisa menggunakan salah sat media dari ilmu tersebut.. seperti.. Facebook, Twitter, atau layanan pembuat Blog gratis seperti www.blogger.com, www.wordpress.com dan masih banyak yang lain...
pada hari ini saya ingin lebih mengajak teman-teman untuk sama-sama belajar membuat blog sendiri.. karena jika kita membuat blog maka kita bisa mengeksplor apa saja yang ada dalam pikiran kita, ilmu yang kita punya, penelitian yang kita lakukan sendiri, atau bahkan teman-teman ingin mengutip ulang buku yang teman-teman pernah baca... jika teman-teman berminat untuk membuat blog sendiri jangan khawatir sangat banyak situs yang memberikan teman-teman gambaran yang dipermudah untuk itu semua seperti disini teman-teman aka diberikan pengetahuan yang pasti tentang blog itu apa.. dan banyak lagi
yang ingin saya katakan... sama sekali tidak ada ruginya memiliki blog kita malah akan semakin cerdas dan tanggap dalam berfikir... dalam tanda kutip blog yang kita miliki harus dalam jalan yang benar teman-teman
sangat banyak keuntungan yang kita dapat bahkan dalam pengembangan tertentu blog kita juga dapat menghasilkan dolar lho teman-teman... percaya gak??? kalau gak percaya coba baca artikel saya yang berjudul internet not ever lie... disana lebih detail yang akan dijelaskan... 

yang terpenting adalah kesungguhan kita semua dalam mempelajari ilmu yang kita tuntut... tanpa itu semua akan berbuah sia-sia belaka..
mungkin ini aja ya teman-teman....



Hai my Friends...

i just want to share with you... we often meet some one... when we are talking about the internet or  
internet business and suddenly our friendss says "thats lie it's just a trick of the owner of the website or blog so that we often open their website or blog...." is'nt right????

can sometime be right and ber wrong.... here is problem.....
My friends we have to be more selective to choice which one is right and wrong... not so tempted by the seductive reading my friends.... 

just that what we need...not all things that exist in internet is lie... if we found a lie in the internet that only act of some peoples who are less responsible... very much an honest and good websites in this world.. they promise a true and faithful, is also responsible.. i know one of the website like that... the place is here.

i'ill give you information to avoid fraud on internet, we must understanding that the business then try to ask someone who have more experience, we must be consistent... but... for more details click here

may this information can be useful for us....

thanks for my friends....


Hai My friends....

hari ini saya hanya ingin memerikan sedikit informasi buat buat anda semua...
  • jika anda ingin mengetahui sedikit banyak tentang dunia komputer just try to visit This Web. disini akan  lumayan banyak dibahas masalah mengenai komputer.
  • dan jika anda ingin untuk lebih mudah untuk belajar mengenai dunia internet, bahkan ingin memiliki blog atau situs sendiri Website ini akan sangat membantu teman-teman nantinya... bahkan dapat memberi tahu jalan yang mudah untuk membeli domain yang sudah jadi untuk digunakan.
  • satu ini saya kurang begitu paham tapi saya ingin mempostingnya saja, semoga anda dapat lebih memahaminya ya....
  • nah yang ini lumayan teman-teman... cause teman-teman bisa mendownload software dengan gratis...
  • dan yang satu ini akan menambah pengetahuan anda dalam berbagai hal... seperti apa sih itu pagerank atau yang lainnya juga ada
  • dan yang satu ini adalah tentang SEO.. pasti pada tau kan apa itu... disinilah tempat mencari infonya
  • jika anda adalah pengguna blog baru tidak ada salahnya jika anda bergabung di perkumpulan blogger... agar lebih banyak mengetahui apa si itu blog dan lain-lain.
  • dan jika anda berminat dengan SEO datangilah disini......
  • dan yang satu ini akan membantu anda untuk mendalami apa itu ilmu tenaga dalam sob...
  • dan ini sudah sangat lumrah.... facebook, hehehe..
semoga informasi ini bisa berguna ya untuk teman-teman...
salam sukses...


Important my Friends..........

Now so many you people learn to increase of their skill to improve their web / their blog... is'nt right??
they are competing to increase the pagerank of their web or any other web... And one of them its me..
every day i try to improve my self to master the web... but till now i can't do that...
some one say to me "if you want to be the master the web so many homework for you to finish it" i know that is difficult but i don'tn want to give up now....

This some one says you must know what the basis of the web science.. but at this time we are very simplified to learn science of the web.. is'nt right??? but This someone is the one that is already proficient in web science... He also has hade many Websites... and most importantly all of his websites is good example is here

And now i can say.. we can make a website or blog in a way that is so instant... is'tn right????
i jus want to say for us many things in the science websites that we dont know at all... let's we try to improve our knowledge about science website now on...


Thats All my Friends.. Thanks for All


Life is good...

We must belive, that not every life is bad, because that is just a part of our mind...
If we get a big problem in our life, we often think we are unlucky... is'nt right????

thats wrong my friends... thats wrong... if we only continue to think that way then surely there is realy no good in this life... let's us change our way of thinking, of course we change with positive thoughts

The Positive thoughts is better for us, it can make us think the good part in our life. We don't need to think a difficult of our life because our mindset have become accustomed to thinking about the positive, it's good right??? we can life with happy every day... not only that, we can feel it every time.

All of this abbout Our mindset my friends, the better mindset we are the better our lives...
that brings results is much more than just repeating positive words a little, or telling your self that everything will be fine. That should be your mental attitude. It is not enough to think positively for a while, we had fikir positive emotion for a long time seterusnyajika even then you will not let fear and lack of belief enter your mind. Some effort and inner work are necessary.

Just change our midset my friends


Every Day, Every week and every month i try for study to increase my skill...
And i know we need more time to study, to learn many thing, only one sentence for us...

Never surrender to the circumstances and limitations we have

Just Try.... we need the courage in our self..


Tired from working all day?
it's natural, things like that always happens in our daily lives, now let us think to pamper mind and body in a comfortable and peaceful.

Most of us think to live in a busy, but we live not for that alone, we have to think to do anything else that could spoil the mind and body after a day of work.

Start from now to think in a relaxed, but do not forget the important things in life, just relax, if you feel tired tired so many places that are very promising for you so that you feel the freshness and comfort after a day of work.

Take your time to pamper the mind and body, because it is no less important part in your life, many ways you can do to refresh your mind and body, though many different ways that everyone who wants it.

Multiply your time to be more relaxed in the face of all the activities in your life, it will make your life more comfortable and relaxed in the face of life and all the problems you face.
only a few things you need to do a lot of places that will make you feel relaxed and comfortable.

Remain Relaxed but Serious.

Followers

My Blog

My Friends, Yu'er Next

I'm Here

Be My Friend

    Fahmi Dani

    Buat Lencana Anda

Langganan ?

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Get this Widget and Desaign!